9 gode grunde til at vælge en film

Forbrugere ser oftere film

Statistikker viser, at forbrugererne ser flere og flere film, hvilket er en af de største grunde til at vælge en film. Der bliver dagligt vist omkring 4 milliarder videoer og film på YouTube.

Film konverterer til salg

De største handelsplatforme fortæller, at tilføjelsen af en video på et produkt øger chancen for et salg på helt op til 35%.

Film bliver delt

Forbrugere der ser en film og synes den er interessant, deler ofte dette på de sociale medier. Faktisk bliver der delt 700 videoer i minuttet alene på Twitter.

Flere og flere ser film på mobilen

Antallet af film der bliver set på mobilen bliver fortsat højere og højere. Desuden viser det sig, at omkring 88% af de videoer som er under 30 sekunder bliver set til ende på mobilen, hvorimod procenten er lavere på computeren.

Film er et godt læringsværktøj

Med elementer som både levende billeder og lyd, fungerer film som et utroligt godt læringsværktøj. Det anvendes især i videoer som forklarer hvordan et produkt virker, eller video-guides.

Film er SEO-venligt

Udover at være visuelt flotte, gør en video også gavn for det tekniske på din hjemmeside. Ved at bruge en video på din hjemmeside, øges chancerne for at din side bliver vist højere på f.eks. Google.

Meget information på kort tid

Med en film har du mulighed for at give en helt masse informationer på meget kort tid. Film appellerer til flere af vores sanser ved at vise og fortælle på samme tid.

Film fortæller en historie

Med en film har du mulighed for at bruge følelser til at nå din målgruppe og skabe et bånd mellem dem og dit produkt eller din service.

Din konkurrenter bruger film

Dine konkurrenter bruger (højst sansynligt) film at skaffe  kunder. Det er derfor vigtigt at vise dine nye og nuværende kunder, hvorfor det netop er dig de skal vælge.

Vi har lavet et utal af film

Se et udvalg af vores film her

4
5
Vil I vide hvad det koster?

Få et tilbud

Du kan nemt bruge dette værktøj til at regne prisen ud og få sendt et tilbud direkte til din mail. Hvis du undervejs vil ændre noget, kan du bruge "Tilbage" knappen nederst på siden, eller genindlæse siden for at starte forfra. Alle priser er ekskl. moms.

Gå igang

0$

Tak fordi du brugte vores tilbudsberegner. Vi kontakter dig snarest.

Afholdelse af produktionsmøde

Digitalt Møde

Samtale over Google Meet, Microsoft Teams, Skype el. lignende.

Fysisk Møde

Vi besøger jer på jeres lokation, eller byder jer på en kop kaffe hos os.

Vælg en af ovenstående felter for at fortsætte

Næste

Hvor meget skal vi optage hos jer?

4 timer

Fri kørsel til én lokation i Danmark. Inkl. klipning, redigering og 1 korrekturgang. Filmen leveres i Full HD.

8 timer (1 dag)

Fri kørsel til 2 lokationer indenfor 20km i Danmark. Inkl. klipning, redigering og 1 korrekturgang. Filmen leveres i Full HD.

16 timer (2 dage)

Fri kørsel til 4 lokationer indenfor 20km i Danmark. Inkl. klipning, redigering og 1 korrekturgang. Filmen leveres i Full HD.

Vælg en af ovenstående felter for at fortsætte

Næste

Speak & oversættelse

Speak gør filmen lettere at forstå og er naturligvis altid relevant i forhold til det man ser. Vi bruger det oftest til at uddybe, informere eller lære modtageren om det de ser. Hvis der vælges et andet sprog end dansk, er der inkluderet oversættelse.
Vælg en af ovenstående felter for at fortsætte

Næste

Tilvalgsmuligheder


30 sek. showreel til f.eks. Instagram, covervideo til Facebook eller lignende.


Filmholdet medbringer en professionel drone, som optager skarpe og stabile film.


Man kan godt glemme en rettelse eller to. Tag et par ekstra korrekturgange, hvis I gerne vil have plads til ekstra rettelser.

Vælg en af ovenstående felter for at fortsætte

Næste

Undertekster


Undertekster er essentiel, hvis man har planer om at bruge sin film på de sociale medier. Omkring 85% af Facebooks brugere ser hyppigt videoer uden lyd og det kan derfor være svært at få seeren til at blive hængende. Ved at tilføje undertekster forstår seeren hvad der sker i filmen - selv uden lyd. Det giver flere visninger.
Vælg en af ovenstående felter for at fortsætte

Næste

Ekstra lokationer


OBS: Lokationerne skal være inden for 20km af hinanden.

Vælg en af ovenstående felter for at fortsætte

Næste

Kommentarer?

Vælg en af ovenstående felter for at fortsætte

Næste

Endelig Pris

Den endelige pris ekskl. moms er estimeret til:

Vi giver dig et kald for at snakke tingene igennem med dig

Oversigt

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt ekskl. moms:

BETINGELSER:

AD-MEDIA forbeholder sig retten til at afvise tilbud i tilfælde af fejl i prisestimat. Ved udfyldelse af denne formular tilsendes der et tilbud som først er gældende efter aftale. AD-MEDIA må gerne kontakte mig på email og telefon vedrørende dette tilbud.

Modtag tilbud på mail